Nieko šitame recepte ypatingo nėra, tiesiog skanu, sveika ir sotu.
Imam visko pagal apetito ir šeimynos dydį:
- žiedinio kopūsto
- brokolio
- morkų
- mažų jaunų svogūniukų galvučių
- pomidorų
- petražolių, krapų,
Žiedinį kopūstą ir brokolį suskirstome mažesniais kopūstukais, morkas nuskutame ir stambiai supjaustome, svogūniukus nuvalome. Dedame viską virti. Svogiūnukų nepjaustyti. Virti gal kokias 15 - 20 min. Po to viską supilam į kiaurasamtį, gerai tegul nuvarva vandenukas. Dedam viską į keptuvę su keliais šaukštais aliejaus. Ten pat suberiam supjaustytus pomidorus, stambiai suplėšytus krapus ir petražoles, patroškinam kokias 5 minutes. Jei norim - dedam druskos ar prieskonių kokių. Pagal idėją turėjau dar šviežių žalių žirnelių bent porą saujų įberti, ale kaip tinginys užėjo juos gliaudyti...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą