Ilgai sukau galvą ką skanaus galima pasigaminti iš šviežių pupų. O ilgų galvojimų ir trumputės meditacijos prieš šaldytuvo turinį, gimė šis valgis. Nei troškinys, nei košė, nei šiupinys. Tiesiog "kažkas".
Taigi šiam "kažkam" reikės:
Taigi šiam "kažkam" reikės:
- šviežių pupų
- vytintos jautienos
- petražolių, krapų
- česnakų
- prieskonių
- džiovinto varškės sūrio "pjūvenų"
Pupas išgliaudom iš ankščių, verdam apie 1 val. sūriame vandenyje. Tuo metu supjaustome mėsytę, žalumynus, česnako skilteles. Viską lengvai pakepiname alyvuogių aliejuje. Baigiant kepti pabarstome sūrio "pjūvenomis".
1 komentaras:
Labai mėgstu pupas ir vyrintą jautieną, bet šių dviejų produktų niekad nesu bandžiusi kartu, įdomus variantas, sekantį sezoną reiks išbandyti, tik aš jas išlupčiau iš žievelės, patogiau būtų iškarto valgyti ;)
Rašyti komentarą