2009 m. birželio 18 d., ketvirtadienis

Skrudinti dribsniai


Pamenu vaikystėje su sesutėmis labai mėgdavom visokius eksperimentus. Cukrų degindavom - griliažą darydavome, pieną su cukrumi virdavome po šimtą valandų - irisai gaudavosi... Šitas patiekaliukas irgi iš panašios serijos.

Imam:
  • avižinių dribsnių 5 šaukštus (gali būti jau paskrudinti fabrike)
  • riešutų kokių susmulkintų porą šaukštų
  • sviesto šaukštą
  • medaus šaukštą

Sviestą su medum ištirpinam keptuvėje, beriam dribsnius ir riešutus. Ir visą laiką maišom, maišom. Kai sviestas susigeria, dar pamaišom porą minučių, bet neilgiau, kad nepridegtų. Virtuvė prisipildo karamelės kvapo...

Iš karto nepuolam valgyti, labai karšta. Pasakiškai skanu su vaniliniais ledais...


1 komentaras:

ZD rašė...

Skamba skaniai! Ir nuotraukos viliojancios.. :)